Home > Ovdje & Sad > Studentski Welcome Eve...
Studentski Welcome Event, 10.2014.


Početak nove akademske godine Munja Inkubator društvenih inovacija obilježio je 8.10.2014. godine u sarajevskoj Slogi na velikom WELCOME EVENTU! U sklopu događaja predstavljeno je 20 studentskih organizacija iz Sarajeva, te nekolicina programa koji su govorili o različitim temama, među kojima je najzastupljenija bila tema mobilnosti mladih ljudi.

Tokom događaja, prisutnima su svoje iskustvo sa prakse van granica Bosne i Hercegovine predstavili učesnici koji su učestvovali u nekom od programa razmjene studenata (EVS, AIESEC, Putujemo u Europu i ESN). Gosti su također bili i studenti koji se trenuto nalaze na razmjeni u Bosni i Hercegovini.

Posjetitelji su dobili informacije o mnogim putovanjima, seminarima, stipendijama i edukacijama. Munja inkubator je u nagradnoj igri podijelio  više od 50 nagrada među kojima je i putovanje u Zagreb!

Posjetitelji su nakon završetka službenog dijela programa mogli uživati u nastupu jednog od najboljih  bendova sa naših prostora, beogradskog benda Makao.

Fotografije sa događaja i dio atmosfere možete vidjeti na Munjinoj FB stranici: (https://www.facebook.com/MunjaInkubatorDrustvenihInovacija)

Munja Inkubator (www.munja.ba) obilježava drugu godinu postojanja i u budućnosti će nastaviti da nudi i različite korisne eventove, kurseve i programe za studente. Do sada Munja je organizirala preko 150 događaja za više od 2.000 studenata.

© 2009 OIA    |    legal rights    |    Sajt priredio Team Consulting